Vorstelijk overnachten

Kasteel huren

Altijd al gedroomd van een vorstelijke overnachting? Huur je eigen kasteel! Bij ons vind je meer dan 50 mogelijkheden om in een kasteel te overnachten. De kastelen zijn gelegen op exclusieve locaties in Duitsland, België, Italië & Frankrijk. De accommodaties zijn geschikt voor 2-32 personen.

Bekijk kastelen

Exclusief overnachten in een kasteel

Hieronder vind je onze meesterlijke collectie van kasteelverblijven, waar elke hoek een nieuw hoofdstuk in je eigen sprookje onthult! Of je nu op zoek bent naar een schuilplaats in de mystieke bossen van de Belgische Ardennen, een avontuurlijke ontdekkingsreis in het land van sprookjes en bier - Duitsland, een romantische escapade langs de Franse wijngaarden of een duik in de Italiaanse cultuur en pasta, hier huur je het perfecte kasteel voor jouw avonturen.

Onze kastelen zijn niet alleen plekken om te verblijven, maar ook om te dromen, te lachen en misschien zelfs een middeleeuwse karaoke te houden (wie wil er nou geen kasteel karaoke, toch?). Of je nu een intieme retraite plant voor samen of een luidruchtige bijeenkomst tot 32 personen, onze kastelen staan ​​garant voor koninklijke pret zonder al te veel hoofdbrekens over belastingen en riddertoernooien.

Of je nu een ridder in glanzend harnas bent, een moderne prinses op zoek naar avontuur of gewoon een groep familie die samen het kasteelleven wil ervaren, ons assortiment van kasteelverblijven heeft voor elk wat wils. Dus pak je zwaard, poets je kroon en maak je klaar voor een reis naar het verleden met een moderne twist. Gebruik de zoekfilters hieronder en huur een kasteel dat bij jouw voorkeuren aansluit.