Duurzame vakantiehuizen

Vakantiehuizen met laadpaal

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis en je hebt een elektrische auto, dan is het huren van een vakantiehuis met laadpaal een slimme keuze. Boek hier één van de 300+ vakantiehuizen met EV oplaadpunt in onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Kroatië & Nederland.

Bekijk vakantiehuizen

Zoek & boek een vakantiehuis met laadpaal

Hieronder vind je alle beschikbare vakantiehuizen met laadpaal. Zoek & boek de vakantiewoning die bij je past met behulp van de getoonde zoekfilters. Ben je van plan om op wintersport te gaan en zoek je een vakantiewoning met EV oplaadpunt in de buurt van de piste? Filter aan de linkerkant op afstand tot skigebied om alle geschikte vakantiewoningen in beeld te krijgen.​​​​​​​

​​​​​​​Opmerking: het is belangrijk om bij het boeken van een vakantiehuis met laadpaal te letten op de beschikbaarheid en compatibiliteit van de laadpaal met jouw elektrische auto. Verder is het goed om te weten dat sommige huiseigenaren extra kosten in rekening brengen voor het gebruik van de laadpaal bij de vakantiewoning. De exacte informatie vind je in de beschrijving van het vakantiehuis of op het reserveringsformulier.

Vakantiehuis met laadpaal huren

Het is geen verrassing dat de vraag naar vakantiehuizen met een ev oplaadpunt voor elektrische auto's snel toeneemt. Gelukkig neemt het aantal vakantiehuizen met een laadpaal ook snel toe. Als je in het bezit bent van een elektrische auto is het huren van een vakantiehuis met laadpaal een slimme keuze. 

Het hebben van een laadpaal bij je vakantiehuis biedt verschillende voordelen. Een laadpaal bij je vakantiehuis zorgt ervoor dat je je auto gemakkelijk en snel kunt opladen, zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar een openbare laadpaal in de buurt. Na een dag vol avontuur laad je de auto 's nachts op waarna je de volgende dag weer zorgeloos op stap kunt gaan.

Naast het hebben van een laadpaal bij de vakantiewoning is het ook belangrijk om te weten waar je de auto onderweg naar je vakantiebestemming kunt opladen. Tijdens het plannen van je route kun je op deze handige website kijken waar de oplaadpunten in Europa zich bevinden.

Vakantieparken met oplaadpunt

Naast de particuliere vakantiewoningen vind je binnen het aanbod ook diverse vakantieparken met een eigen oplaadpunt. De laadpalen bevinden zich in een aantal gevallen op een centrale plek op het park en niet altijd direct bij de woning. Je vindt de vakantieparken met oplaadpunt op diverse plekken in Nederland. In het buitenland zijn er mogelijkheden op een kleinschalig vakantiepark in het Oostenrijkse Stiermarken.

Populaire vakantiebestemmingen met EV oplaadpunt

Om het vinden van een vakantiehuis met laadpaal eenvoudig te maken tonen wij hieronder een overzicht van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. In totaal bestaat ons aanbod uit 300+ vakantiewoningen met oplaadpunt. Door op de onderstaande afbeeldingen te klikken zie je direct alle vakantiehuizen met laadpaal van het gekozen land. 

Nederland

Bekijk alle vakantiehuizen met laadpaal in Nederland

Frankrijk

Bekijk alle vakantiewoningen met laadpaal in Frankrijk

Italië

Bekijk alle vakantiehuizen met EV oplaadpunt in Italië

België

Bekijk alle accommodaties met laadpaal in België

Duitsland

Bekijk alle vakantiewoningen met EV oplaadpunt in Duitsland

Kroatië

Bekijk alle vakantiehuizen met laadpaal in Kroatië