Vakantie op Curaçao

Vakantiehuizen Curaçao

Een vakantiehuis op Curaçao huren? Wij bieden je luxe en modern ingerichte villa's & appartementen aan op loopafstand van het strand bij Jan Thiel. Liever een tropische villa in de buurt van Mambo Beach? Huur een vakantiehuis in Willemstad. Alle vakantiehuizen en appartementen zijn geschikt voor 2-12 personen.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis of appartement op Curaçao huren

Wat is een strandvakantie op Curaçao zonder een comfortabel vakantiehuis? Bekijk hieronder de particuliere vakantiewoningen die wij in Jan Thiel of Willemstad verhuren. Laat je inspireren en huur je droomverblijf op Curaçao.

Vakantie op Curaçao

Een vakantie naar Curaçao is een geweldige keuze wanneer je op zoek bent naar de volgende droombestemming! Curaçao is een prachtig eiland in het Caribisch gebied en hoort officieel bij Nederland. Hierdoor kun je communiceren met de lokale bevolking zonder taalbarrière.  Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, kleurrijke architectuur, rijke cultuur en vriendelijke bevolking.

De beste tijd om naar Curaçao te gaan

Curaçao heeft het hele jaar door een warm en zonnig klimaat, met weinig temperatuurverschillen tussen de seizoenen. De periode van december tot april wordt vaak gezien als het hoogseizoen, omdat het minder regenachtig is en de temperaturen zeer aangenaam zijn. Als je de drukte wilt vermijden en iets goedkoper naar Curaçao wilt reizen, kun je overwegen om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan.

Vliegen naar Curaçao

Vanaf Schiphol vind je diverse directe vluchten naar Curaçao. In circa 10 uur sta je vanaf Amsterdam op Hato International Airport dat zo'n 12 kilometer bij de hoofdstad Willemstad vandaan ligt. Hou er rekening mee dat het in Curaçao 6 uur vroeger is dan in Nederland. 

Bezienswaardigheden op Curaçao

Bezoek tijdens je vakantie Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Hier kun je genieten van de kleurrijke handelskade en de historische architectuur. Andere interessante plekken zijn de drijvende markt, de Hato-grotten, het Curaçao Sea Aquarium, en het Christoffelpark, waar je mooie wandelingen kunt maken en wilde dieren kunt spotten.

Populaire stranden op Curaçao

Naast diverse bezienswaardigheden heeft Curaçao vooral veel prachtige stranden om te ontspannen en te genieten van de zon. Populaire stranden zijn bijvoorbeeld Cas Abao, Playa Porto Mari, Grote Knip en Mambo Beach. Bij het laatstgenoemde strand hebben wij diverse vakantiehuizen te huur. Elk strand heeft zijn eigen charme en voorzieningen, dus het is zeker de moeite waard om verschillende stranden te verkennen tijdens je vakantie.