Vakantie in Duitsland

Vakantiehuizen Eifel

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie, wil ontspannen in de natuur of een culturele verkenning van de regio, een vakantiehuis in de Eifel heeft voor ieder wat wils. Bekijk de particuliere vakantiehuizen en appartementen in de Eifel en vind je favoriete vakantiewoning.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis huren in de Eifel

De Eifel, ook wel Vulkaneifel genoemd, is een prachtige regio in het westen van Duitsland op ca. 300 kilometer rijden van Utrecht. Bezoek de vulkanische meren, zoals de Laacher See, Pulvermaar en de Gemündener Maar, waar je kunt zwemmen, kajakken of gewoon kunt ontspannen aan het water. Ben je een natuurliefhebber? Breng een bezoek aan Nationaal Park Eifel, waar je kunt genieten van ongerepte natuur en zeldzame flora en fauna kunt ontdekken.

Tijdens je vakantie in de Eifel kun je kennis maken met rijke geschiedenis en zijn er tal van historische bezienswaardigheden om te verkennen. Bezoek middeleeuwse kastelen zoals Burg Eltz of de abdij van Maria Laach. Wil je een historische stad bezoeken? Huur dan een vakantiehuis in de omgeving van Monschau of Trier.

Naast particuliere vakantiehuizen zijn er ook diverse vakantieparken in de Eifel. Ideaal voor een vakantie met de kids. Pas de zoekfilters aan en vindt het geschikte vakantiehuis in de Duitse Eifel.