Vakantie in Duitsland

Vakantiehuizen Oostzee

Op vakantie naar de Oostzee in Duitsland? Huur een vakantiehuis langs de Duitse Oostzeekust en geniet van prachtige stranden, schilderachtige badplaatsen en een verscheidenheid overige bezienswaardigheden zoals de krijtrotsen op het eiland Rügen.

Bekijk vakantiehuizen

Particulier vakantiehuis huren aan de Oostzee

Ontdek de vele schatten van de Duitse Oostzeekust. Verken vanuit je vakantiehuis de betoverende eilanden Rügen en Usedom waar prachtige witte krijtrotsen en uitgestrekte zandstranden op je wachten. Geniet van zonnige dagen aan het strand of wandel door de pittoreske badplaatsen en proef verse visgerechten in één van de gezellige restaurants. Ben je geen strandliefhebber? Bezoek tijdens je vakantie aan de Oostzeekust bezienswaardigheden zoals vuurtorens en kastelen, of maak een ontspannende fietstocht langs de kust terwijl je geniet van de frisse zeelucht.

Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of een actieve vakantie, onze vakantiehuizen aan de Duitse Oostzeekust bieden het allemaal. Of je nu kiest voor een gezellig huisje verscholen in de duinen, een huisje op een vakantiepark, een luxe villa aan zee of een charmant appartement in een pittoresk dorpje, zoek & boek hieronder het vakantiehuis aan de Ostsee in Duitsland dat aansluit bij jouw wensen.