Vakantie in Italië

Vakantiehuizen Ligurië

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming met een vleugje Italiaanse charme? Overweeg dan om een vakantiehuis te huren in het prachtige Ligurië! Geniet van een vakantiehuis met uitzicht op zee of kies voor één van de vele vakantiewoningen met zwembad.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis in Ligurië huren

Ligurië, gelegen aan de noordwestelijke kust van Italië, is een prachtige regio langs de Middellandsee zee. De streek Ligurië begint op grens met Frankrijk en loopt helemaal door tot het plaatsje La Spezia, waar het grenst aan Toscane. Vanwege de ligging aan de Middellandse Zee heb je te maken met milde winters en warme zomers. Dit maakt Ligurië een geliefde vakantiebestemming voor het huren van een vakantiewoning. Het huren van een vakantiehuis in Ligurië is overigens niet alleen populair bij mensen die op zoek zijn naar een strandvakantie. Ook liefhebbers voor een flinke wandeling in de Ligurische Alpen kiezen voor een vakantieverblijf in Ligurië.

Goed om te weten: de meeste vakantiehuizen die wij verhuren in Ligurië zijn gelegen in de zogenaamde Rivièra di Ponente. Deze regio kent veel populaire badplaatsen en loopt vanaf Ventimiglia tot aan Genua. Zoek je liever een vakantiehuis aan de andere kant van Genua, richting Toscane? Klik dan hier voor ons overige aanbod van vakantiehuizen in Ligurië.

Populaire plaatsen in Ligurië

Enkele populaire plaatsen in Ligurië voor het huren van een vakantiehuis zijn Sanremo, Ventimiglia en La Spezia.