Vakantie in Italië

Vakantiehuizen Viareggio

Zoek je een vakantiewoning of appartement in de Toscaanse badplaats Viareggio? Hieronder vind je al onze mogelijkheden, vrijwel direct aan zee. Bekijk de mogelijkheden en vindt een geschikte vakantiewoning in Viareggio.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis huren in Viareggio

Viareggio, gelegen in de Italiaanse streek Toscane, is een populaire badplaats aan de Ligurische zee. Of je nu samen op vakantie wilt, of iets zoekt voor het hele gezin: in Viareggio bieden wij diverse particuliere vakantiehuizen en appartementen aan die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen. Ga je liever "luxe kamperen"? Ook dat is mogelijk. Kies voor één van onze safaritenten voor maximaal 5 personen. 

In de badplaats Viareggio vind je uitgestrekte zandstranden die veelal tegen betaling toegankelijk zijn. Tijdens je verblijf kan een wandeling over de bekende kustpromenade "Passeggiata di Viareggio" niet ontbreken. Naast een strandvakantie is het vanuit Viareggio ook goed mogelijk om diverse mooie steden te bezoeken. De  steden Pisa (23 km), Lucca (27 km) of Florence (100 km) zijn goed aan te rijden vanaf je vakantiewoning. Wil je de auto liever laten staan? Deze steden zijn ook gemakkelijk per trein te bereiken vanaf het station in Viareggio.