Vakantie in Italië

Vakantiehuizen Venetië

Op zoek naar een vakantiehuis in Venetië? De meeste mensen die ervoor kiezen om een vakantiehuis te huren in Veneto doen dit uiteraard om de beroemde stad Venetië te bezoeken. Vanuit je gehuurde vakantiehuis of appartement is een stedentrip naar Venetië een aanrader.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis huren in Veneto / Venetië

De provincie Veneto (Venetië) vind je terug in noordoosten van Italië. Veneto / Venetië grenst direct aan Oostenrijk en ook een uitstapje naar Slovenië is goed te doen.  De regio Veneto is meer dan alleen de stad Venetië. Ook wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om een vakantiehuis aan het Gardameer te huren is de kans groot dat de vakantiewoning in Veneto gelegen is. Huur je liever een vakantiehuis in de bergen? Ook dat kan in deze provincie! Het hoogste punt van Veneto is de berg Marmolada, grenzend aan Trentino / Zuid-Tirol. De Marmolada is onderdeel van de Dolomieten en heeft meerdere toppen boven de 3.000 meter. 

Hieronder tonen wij de vakantiehuizen die in de provincie Veneto / Venetië gelegen zijn. Huur je liever een huisje of appartement bij de stad Venetië? Vul dan hieronder bij bestemming Venetië in en selecteer de stad Venetië.