Huisje huren op een vakantiepark

Vakantieparken in Flevoland

Ontdek het moderne en natuurrijke Flevoland vanuit één van onze vakantieparken. Huur een huisje op een park in Flevoland en ervaar de uitgestrekte polders, het IJsselmeer en de bijzondere natuurgebieden zoals de Oostvaardersplassen.

Bekijk vakantieparken

Huisje op een park in Flevoland huren

In Flevoland bieden wij twee vakantieparken aan, gelegen in de plaatsen Bant en Biddinghuizen. Het vakantiepark in Biddinghuizen is een groot vakantiepark met tal van faciliteiten zoals een indoor speeltuin, een groot overdekt zwembad met kinderbad en glijbaan, midgetgolf, restaurant en nog veel meer. Dit park in Flevoland heeft luxe chalets en vakantiehuizen voor 4, 6 of 10 personen en is een goede keus wanneer je een park zoekt met volop vertier voor de kids. Het park is gelegen op ca. 3 kilometer van Walibi Holland. Ook andere uitstapjes naar bijvoorbeeld het Dolfinarium in Harderwijk (20 km.), het Grote Kabouterbos in Dronten (14 km.) en Aviodrome in Lelystad (25 km.) vind je op relatief korte afstand van het park.

Goed om te weten: dit park is gelegen op 3.5 kilometer van het festivalterrein Walibi waar jaarlijks grote evenementen plaatsvinden zoals Lowlands, Defqon1 en het Opwekking Festival. Wil je één van deze festivals bezoeken dan is een huisje op dit vakantiepark een mooie uitvalsbasis. Kies je liever voor rust? Check dan van te voren de "Flevoland Festival Agenda" om te zien of er grootschalige evenementen plaatsvinden tijdens jouw vakantieperiode. 

Wie liever kiest voor een rustig en knus vakantiepark in Flevoland kan terecht op het kleinschalige vakantiepark "Eigen Wijze". Het park is gelegen in het noorden van Flevoland, dichtbij het dorp Bant en ziet eruit als een oud Zuiderzeedorpje. Het park staat bekend om zijn rustige en natuurrijke omgeving, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen, natuurliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een ontspannen verblijf in Flevoland. ​​​​​​​Vakantiepark Eigen Wijze heeft verschillende accommodaties rondom een vijver, waaronder sfeervolle vakantiehuizen en chalets voor 4, 6 of 8 personen. Daarnaast staan er op dit park in Flevoland enkele groepshuizen voor 16, 24 of zelfs 36 personen.

​​​​​​​Het park is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende natuur, waaronder het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook de voormalige Zuiderzeedorpen, zoals Lemmer, Blokzijl en Urk zijn gemakkelijk aan te rijden.