Wintersporthuizen

Wintersport Winterberg 2025

Een vakantiehuis huren voor wintersport 2025 in Winterberg? Huur je vakantiehuis of appartement in Winterberg, Willingen, Medebach of Altastenberg binnen 10 kilometer van Skiliftkarussell Winterberg.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuizen & appartementen wintersport Winterberg 2025

Skiliftkarussell Winterberg is een populaire wintersportbestemming in Duitsland. Het skigebied is gelegen in het Sauerland, nabij het stadje Winterberg en ligt op ongeveer 3 uur rijden vanuit Nederland. De afstand is ideaal wanneer je niet ver wilt rijden voor een skivakantie in Duitsland. In totaal telt dit skigebied zo'n 27 kilometer aan pistes die voornamelijk rood & blauw zijn. Na een dag skiën in Winterberg kun je nog Après-skiën. Er zijn diverse gezellige skihutten rondom het skigebied te vinden.

Zoek je een geschikt appartement of vakantiehuis voor de wintersport in Winterberg? De hieronder geselecteerde vakantiehuizen voor wintersport 2025 in Winterberg liggen allemaal op max. 10km afstand van het skigebied Skiliftkarussell Winterberg. Bekijk de mogelijkheden en huur een vakantiewoning die bij jouw voorkeuren past.