Skivakantie Oostenrijk

Appartement wintersport Oostenrijk huren

Op zoek naar een appartement voor de wintersport van 2025 in Oostenrijk? Onze ruime en smaakvol ingerichte appartementen bieden alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige wintersportvakantie in Oostenrijk.

Bekijk appartementen

Appartementen wintersport Oostenrijk 2025

Met bijna 2.000 appartementen in Oostenrijk vind je op Vilando de juiste accommodatie voor je skivakantie. Alle getoonde appartementen vind je terug in de leukste skidorpen door heel Oostenrijk, op maximaal 20 kilometer van de piste. Verblijf je liever in een appartement op loopafstand van de skilift? Wijzig het filter en vindt de wintersportvakantie in Oostenrijk die bij je past.

​​​​​​​Goed om te weten: de getoonde afstanden tot skibus en skilift zijn hemelsbreed. Controleer bij het boeken van je wintersportvakantie altijd de afstand in minuten gezien de winterse omstandigheden.

Direct het juiste appartement in Oostenrijk vinden

Het vinden van het juiste appartement in Oostenrijk voor wintersport 2025 maken wij graag makkelijker. Hieronder vind je alvast de populairste zoektermen. Of je nu met 4, 6 of 8 personen op wintersport naar Oostenrijk wil gaan of liever een appartement met faciliteiten zoals een sauna of zwembad zoekt, met bijna 2.000 mogelijkheden in Oostenrijk vind je eenvoudig de juiste accommodatie. Voor degene die een appartement op loopafstand van de skilift zoeken is er een apart filter met alle mogelijkheden op maximaal 250 meter van de skilift.

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om direct de juiste appartementen voor je skivakantie in Oostenrijk in beeld te krijgen.

Appartement voor 4 personen

Bekijk alle apppartementen voor maximaal 4 personen voor de wintersport in Oostenrijk.

Appartement voor 6 personen

Bekijk alle mogelijkheden voor maximaal 6 personen op maximaal 20 kilometer afstand van de skilift.

Appartement voor 8 personen

Op wintersport met familie of vrienden? Bekijk alle appartementen in Oostenrijk die geschikt zijn voor maximaal 8 personen.

Appartement met zwembad

Na een dag skiën genieten van een verfrissende duik? Huur een appartement met inpandig zwembad.

Appartement met sauna

Op diverse plekken in Oostenrijk hebben wij appartementen met (gemeenschappelijke) sauna te huur.

Appartement bij de skilift

Zoek je een appartement op loopafstand van de skilift? Bekijk alle mogelijkheden op max. 250 meter van de skilift.