Particuliere vakantiehuizen

Vakantiehuis met omheinde tuin

Ga je op vakantie met de hond? Of zoek je een vakantiewoning voor het hele gezin? Bekijk hieronder alle vakantiehuizen met omheinde tuin en geniet van een zorgeloze vakantie zonder dat je huisdier of kids kunnen weglopen.

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis met omheinde tuin huren

Hieronder vind je alle beschikbare vakantiehuizen met een omheinde tuin. Naast een vakantie met de hond of kleine kinderen is een vakantiewoning met omheinde tuin ook ideaal wanneer je op zoek bent naar een vakantie met voldoende privacy. Bekijk de ruim 8.000 mogelijkheden en huur een vakantiehuis in Nederland, of net over de grens in België of Duitsland. Zoek je liever een vakantiebestemming verder weg? Ook elders in Europa hebben we een ruim aanbod vakantiehuizen met omheinde tuin beschikbaar.

Voordelen van een vakantiehuis met omheinde tuin

Geniet van een zorgeloze vakantie in een prachtig vakantiehuis met een omheinde tuin! Ben je op zoek naar de perfecte vakantiebestemming om te ontspannen, wetende dat je hond of kind het terrein niet af kunnen lopen? Dan is een vakantiehuis met een omheinde tuin de ideale keuze! Of je nu op zoek bent naar een gezellig chalet in het bos, een luxe villa aan zee of een comfortabel vakantiehuis voor het hele gezin: een omheinde tuin biedt talloze voordelen voor een relaxede vakantie.

Los van een stukje veiligheid biedt een omheinde tuin vaak aanzienlijk meer privacy. Ervaar een oase van rust terwijl je een boek aan het lezen bent in de tuin, ligt te zonnen aan de rand van het zwembad of wanneer je onspannen buiten wil eten met het hele gezin. Een vakantiehuis met omheinde tuin biedt je de privacy van thuis voor een ongestoorde vakantie. Ons aanbod van vakantiehuizen met meer privacy is gevarieerd en bestaat uit zowel particuliere vakantiehuizen als huisjes op een vakantiepark. 

Bekijk alle vakantiehuizen met omheinde tuin