Huisje op een park Huren

Vakantieparken in Duitsland

Huisje op een vakantiepark in Duitsland huren? Zoek & boek de ideale vakantiewoning voor je vakantie in Duitsland. Je hebt de keus uit 15+ vakantieparken verspreid over Duitsland.

Bekijk vakantieparken

Alle vakantiehuizen op een vakantiepark in Duitsland

Hieronder vind je alle beschikbare bungalows die zich op een vakantiepark in Duitsland bevinden. Pas de zoekfilters naar wens aan en vindt het juiste vakantiepark. 

Huisje huren op een vakantiepark in Duitsland

In Duitsland hebben wij diverse vakantieparken beschikbaar. Je kunt kiezen voor een vakantiepark dicht bij Nederland, bijvoorbeeld in het Sauerland, bij de Moezel of in de Eifel. Wil je liever verder weg kun je ook kiezen voor een vakantiepark in Beieren of in de Harz. Klik op één van onderstaande vakantieparken om alle beschikbare vakantiehuizen te zien.

Vakantiepark Cochem

Ferienresort Cochem is gelegen aan de Moezel in Duitsland. De vakantiehuizen op dit park zijn geschikt voor 4-14 personen. Er is een zwembad op het vakantiepark.

Vakantiepark Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim ligt net over de grens in Duitsland. De meeste villa's zijn vrijstaand en geschikt voor 4-14 personen. Er is een zwembad tegenover het park.

Lindner Ferienpark

Het Lindner Ferienpark is gelegen in de Duitse Eifel op korte afstand van het circuit de Nürburgring. De luxe villa's op dit park zijn geschikt voor 5 of 6 personen.

Bergresort Winterberg

De appartementen van Bergresort Winterberg zijn geschikt voor 4-12 personen. De skibushalte ligt op 100m en brengt je naar het skigebied in Winterberg.

Vakantiepark Natur Pur

Feriendorf Natur Pur is gelegen in het Teutoburgerwoud. De appartementen & vakantiehuizen zijn voor 3-7 personen en er is een buitenbad op het vakantiepark.

Vakantiepark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburgersee is gelegen bij een stuwmeer in de Duitse Eifel. De comfortabele bungalows op dit park zijn geschikt voor 4-12 personen. 

Hansapark Resort am Meer

Hansapark Resort am Meer is gelegen bij de Oostzee in Duitsland. De luxe bungalows zijn geschikt voor 4 of 6 personen.

Villa Resort Eifeler Tor

Resort Eifeler Tor is gelegen bij de Rursee in Heimbach. De luxe villa's en appartementen op dit park zijn geschikt voor 4-12 personen.

Vakantiepark Reinskopf

Feriendorf Reinskopf is een knus vakantiepark in een bosrijke omgeving in de Duitse Eifel. De chalets & appartementen zijn voor 2-6 personen.

Vakantiepark am Waldsee    

Ferienpark am Waldsee is een vakantiepark in de Harz. De vrijstaande bungalows op dit park zijn allemaal geschikt voor 4 personen.

Ferienpark Winterberg

Ferienpark Winterberg ligt op 500 meter van het skigebied in Winterberg in Duitsland. De luxe villa's en cottages op dit park zijn geschikt voor 4-12 personen.

Eifelpark Gerolstein

Eifelpark Gerolstein is een vakantiepark in de Duitse Eifel. De vrijstaande bungalows op dit park in Gerolstein zijn geschikt voor 4-6 personen.

Vakantiepark Jägerwiesen

Vakantiepark Jägerwiesen is gelegen in Waldkirchen Beieren. Het park ligt tegen een groot zwemmeer aan en heeft vakantiehuizen voor 4 of 5 personen. 

Ferienpark Himmelberg

Vakantiepark Himmelberg is gelegen in de Hünsruck. Het skigebied Erbeskopf ligt op 7km afstand. De appartementen & vakantiehuizen zijn voor 2-8 personen.

Vakantiepark Waldbrunn

Vakantiepark Waldbrunn is gelegen in het gelijknamige Waldbrunn in Baden-Württemberg. De vrijstaande bungalows zijn geschikt voor 5 of 6 personen.

Vindt het vakantiepark dat bij je past

Heb je nog geen bestemming gekozen maar wil je wel de hond meenemen op vakantie? Of zoek je een vakantiepark met zwembad in Duitsland? Klik op de onderstaande tegels om alle vakantieparken te bekijken die voldoen aan je zoekvoorkeuren.

Vakantieparken met zwembad

VakantieHUIZEN met sauna

Vakantiehuis met wasmachine

Vrijstaand vakantiehuis

Vakantieparken met de hond