Vakantieparken Duitsland

Vakantiepark Cochem

Wil je een huisje op een vakantiepark in Cochem huren ? In het nabij gelegen Ediger-Eller bieden we vakantiepark "Ferienresort Cochem" aan. Vanaf het vakantiepark sta je in circa 10 minuten in het gezellige dorp Cochem aan de Moezel. 

Bekijk vakantiehuizen

Huur een vakantiehuis op vakantiepark Cochem

In de plaats Cochem kun je onder andere genieten van een rondvaart over de Moezel, het kasteel Reichsburg Cochem bezoeken of ervoor kiezen om de kabelbaan te pakken voor een wandeling met schitterend uitzicht. Tijdens de wintermaanden vind je een sfeervolle kerstmarkt op het marktplein in Cochem.

​​​​​​​Alle vakantiehuizen op vakantiepark Ferien- und Golfresort Cochem zijn geschikt voor 4 tot 14 personen. Daarnaast zijn, uitgezonderd de 4-persoons huizen, alle woningen vrijstaand. Sommige vakantiehuizen zijn extra luxe en hebben een wasmachine, wasdroger en sauna in de woning.

Op het vakantiepark in Cochem zijn diverse faciliteiten aanwezig, waaronder een (klein) overdekt zwembad waar je als gast gratis gebruik van kunt maken. Het park doet zijn naam eer aan e wordt omringd door een golfbaan. Een vakantiehuis huren op dit park is dan ook ideaal wanneer je op zoek bent naar een ontspannen golfvakantie in Duitsland. Meer informatie over de golfbaan vind je op de website van Golfclub Cochem.

Ook op vakantie naar Cochem aan de Moezel? Bekijk de mogelijkheden hieronder en boek een vakantiewoning.