Wintersporthuizen

Wintersport Zillertal Arena 2023

Een vakantiehuis huren voor wintersport 2023 in de Zillertal Arena? Huur een vakantiehuis of appartement in de skidorpen Gerlos, Königsleiten, Wald im Pinzgau, Krimml, Ramsau, Aschau of Zell am Ziller voor 2023.

Bekijk wintersporthuizen

Populaire skidorpen wintersport Zillertal Arena 2023

Op zoek naar een vakantiewoning in de buurt van het skigebied de Zillertal Arena? Klik op één van onderstaande tegels om direct een vakantiehuis of appartement in je favoriete skidorp te vinden.

Königsleiten 2023

Skivakantie in Königsleiten boeken? Huur hier je favoriete vakantiehuis of appartment voor wintersportseizoen 2023 in Oostenrijk. Ook chalets direct aan de piste beschikbaar. 

Wald im Pinzgau 2023

Appartement of chalet in Wald im Pinzgau huren voor 2023? Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen in Wald in Pinzgau en boek je skivakantie in het Zillertal voor wintersport 2023.

Krimml 2023

Je wintersportvakantie 2023 in Krimml doorbrengen? Boek hier een vakantiehuis of appartement dat bij je wensen past. In Krimml vind je ook groepshuizen voor een wintersport met de hele familie.

Gerlos 2023

Wintersport vakantiehuis of appartement voor 2023 in Gerlos huren? Huur een chalet of luxe appartement direct bij de skilift in het centrum van Gerlos.

Zell am Ziller 2023

Voor wintersport 2023 in de Zillertal Arena een vakantiewoning in het hart van het Zillertal huren? Huur een chalet of appartement in skidorp Zell am Ziller.

Aschau im Zillertal 2023

Appartement of vakantiehuis in Aschau im Zillertal huren voor wintersport 2023? Bekijk alle mogelijkheden in skidorp Aschau op korte afstand van de skilift. 

Alle vakantiehuizen wintersport 2023 Zillertal Arena

Hieronder vind je alle beschikbare vakantiehuizen en appartementen in de meest populaire skidorpen van de Zillertal Arena in Oostenrijk. Huur je voor je skivakantie in Oostenrijk liever een chalet direct aan de piste of bij de skilift? Ook dat kan bij de Zillertal Arena.