Wintersporthuizen

Wintersport Zillertal Arena 2024

Een vakantiehuis huren voor wintersport 2024 in de Zillertal Arena? Huur een vakantiehuis of appartement in de skidorpen Gerlos, Königsleiten, Wald im Pinzgau, Krimml, Ramsau, Aschau of Zell am Ziller voor 2024.

Bekijk wintersporthuizen

Populaire skidorpen wintersport Zillertal Arena 2024

Op zoek naar een vakantiewoning in de buurt van het skigebied de Zillertal Arena? Klik op één van onderstaande tegels om direct een vakantiehuis of appartement in je favoriete skidorp te vinden.

Königsleiten 2024

Skivakantie in Königsleiten boeken? Huur hier je favoriete vakantiehuis of appartment voor wintersportseizoen 2024 in Oostenrijk. Ook chalets direct aan de piste beschikbaar. 

Wald im Pinzgau 2024

Appartement of chalet in Wald im Pinzgau huren voor 2024? Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen in Wald in Pinzgau en boek je skivakantie in het Zillertal voor wintersport 2024.

Krimml 2024

Je wintersportvakantie 2024 in Krimml doorbrengen? Boek hier een vakantiehuis of appartement dat bij je wensen past. In Krimml vind je ook groepshuizen voor een wintersport met de hele familie.

Gerlos 2024

Wintersport vakantiehuis of appartement voor 2024 in Gerlos huren? Huur een chalet of luxe appartement direct bij de skilift in het centrum van Gerlos.

Zell am Ziller 2024

Voor wintersport 2024 in de Zillertal Arena een vakantiewoning in het hart van het Zillertal huren? Huur een chalet of appartement in skidorp Zell am Ziller.

Aschau im Zillertal 2024

Appartement of vakantiehuis in Aschau im Zillertal huren voor wintersport 2024? Bekijk alle mogelijkheden in skidorp Aschau op korte afstand van de skilift. 

Alle vakantiehuizen wintersport 2024 Zillertal Arena

Hieronder vind je alle beschikbare vakantiehuizen en appartementen in de meest populaire skidorpen van de Zillertal Arena in Oostenrijk. Huur je voor je skivakantie in Oostenrijk liever een chalet direct aan de piste of bij de skilift? Ook dat kan bij de Zillertal Arena.