Vakantie in Nederland

Vakantiehuizen Zandvoort

De kustplaats Zandvoort in Noord-Holland heeft alles voor een ontspannen vakantie, op loopafstand van de kust. Boek vandaag nog een vakantiehuis in Zandvoort en geniet van een heerlijke vakantie aan zee!

Bekijk vakantiehuizen

Vakantiehuis in Zandvoort huren

Zandvoort, gelegen aan de kust in Noord-Holland, heeft een geweldig zandstrand met diverse strandtenten en een gezellige boulevard aan de Noordzee. Daarnaast ligt iedere vakantiewoning in Zandvoort op korte afstand van het Circuit Zandvoort, ideaal wanneer je een liefhebber van autosport bent.

De natuurliefhebber kan kiezen voor een wandel- of fietstocht Nationaal Park Zuid-Kennemerland of de  Amsterdamse Waterleidingduinen, beide op korte afstand van Zandvoort.

​​​​​​​In Zandvoort bieden wij diverse vakantiewoningen op een park aan. Zo kun je kiezen voor Park Zandvoort op 500 meter van zee. De huizen op dit park zijn geschikt voor 4 of 6 personen en hebben allemaal 2 of 3 slaapkamers.

Het andere vakantiepark is Sea Lodges Zandvoort, met huizen op slechts 100 meter van de zee. Ook deze vrijstaande vakantiewoningen zijn veelal geschikt voor 4 of 6 personen. Op dit park vind je één groepshuis geschikt voor 14 personen, een ideaal verblijf voor een familieweekend aan zee. Bekijk hieronder alle vakantiehuizen en boek eenvoudig je vakantie naar Zandvoort.