Vakantie in Nederland

Vakantiepark Putten

Een huisje op een vakantiepark in Putten huren? Ontdek de Veluwe tijdens een wandeling of fietstocht direct vanuit je vakantiewoning. Wij verhuren bungalows geschikt voor 2, 4 of 6 personen in Putten.

Bekijk vakantiehuizen

Huisje op een vakantiepark in Putten huren

Net buiten het Veluwse dorp Putten vind je vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde. Het park is ruim opgezet en in het midden van het park vind je een grote visvijver. Op dit vakantiepark in Putten is sowieso genoeg te beleven voor de kids. Zo is er een speeltuin, een tafeltennistafel en zjin er trampolines. Op een regenachtige dag kunnen ze zich vermaken in het overdekte zwembad. Tijdens de zomermaanden kun je er ook voor kiezen om een verfrissende duik in het buitenzwembad te nemen.

Alle vakantiehuizen op een park in Putten

​​​​​​​Alle vakantiehuizen op het park zijn vrijstaand, gelijkvloers en geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Wanneer je een verblijf voor 4 of 6 personen zoekt kun je ook kiezen voor een sfeervolle vakantieboerderij voorzien van een rieten dak. In iedere vakantiewoning is gratis Wi-Fi beschikbaar. Vanaf het vakantiepark loop of fiets je direct de natuur in. Zoek & boek hieronder een passend verblijf voor je vakantie naar Putten.

Uitstapjes vanaf een vakantiepark in Putten

In het dorp Putten is er tijdens je vakantie voldoende te beleven. Zo is hier iedere woensdag een gezellige weekmarkt waar je overheen kunt slenteren. Daarnaast is het populaire Bosbad Putten een leuk uitje wanneer je met de kids op vakantie bent. Let op: vooraf reserveren is hier verplicht. Wie zonder kinderen op vakantie gaat en echt even wilt bijkomen boekt een heerlijk wellness arrangement in de Puttense Sauna Drôme.

Qua eten en drinken vind je in Putten diverse gezellige restaurants en eetcafés. Een aanrader is het restaurant New Life, gelegen op het vakantiepark zelf. Via de website kun je eenvoudig online een tafel reserveren. Tijdens het eten kun je heerlijk genieten van een Hert Bier, afkomstig van een kleinschalige brouwerij in Putten zelf.