Vakantie in Nederland

Vakantiepark Dordrecht

Een huisje op een vakantiepark in de Dordtse Biesbosch huren? Ontdek de Bieschbosch tijdens een wandeling of fietstocht. Daarnaast heeft het park een eigen jachthaven waardoor je Dordrecht of De Bieschbosch met je eigen bootje kunt ontdekken.

Bekijk vakantiehuizen

Huisje op een vakantiepark in Dordrecht huren

Het vakantiepark "De Bieschbosch" ligt aan het Hollands Diep in Dordrecht, op 13 kilometer afstand van het centrum. Dankzij de centrale ligging zijn steden als Breda en Rotterdam makkelijk te bereiken. Ook een uitstapje naar Zeeland is goed te doen.

Op dit vakantiepark in Zuid-Holland is genoeg te beleven voor de kids. Zo is er een speeltuin met klimrek, glijbanen en schommels. Op een regenachtige dag kunnen ze zich vermaken in de indoorspeeltuin op het park. Tijdens de zomermaanden is het buiten zwembad geopend en wordt er een animatieprogramma aangeboden.

​​​​​​​Alle chalets op het park zijn vrijstaand, geschikt voor 4 of 6 personen en hebben één of 2 slaapkamers. In iedere vakantiewoning is gratis Wi-Fi beschikbaar. Zoek & boek hieronder je vakantie naar Dordrecht.

 

Alle vakantiehuizen in Dordrecht