Vakantie op Ameland

Sea Lodges Ameland

Een strandhuisje op Ameland huren? Huur een huisje op het moderne vakantiepark "Sea Lodges Ameland" in Hollum. Alle lodges op het park zijn vrijstaand, hebben een luxe inrichting en liggen 900 meter bij het strand vandaan.

Bekijk lodges

Huur een lodge op vakantiepark Sea Lodges Ameland

Sea Lodges Ameland is een knus vakantiepark in Hollum met in totaal 123 vakantiehuizen. De luxe en comfortabele strandhuisjes bevinden zich op ca. 900 meter van het strand. Als gast van Sea Lodges Ameland mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten op het nabij gelegen Vakantiepark Boomhiemke. Dit is met uitzondering van het zwembad. 

​​​​​​​Vanuit je vakantiehuisje in Hollum is de vuurtoren op loopafstand. Wanneer je op zoek bent naar iets actievers kun je gaan golfen op de nabij gelegen 9-holes golfbaan. Verder kun je volop genieten van de flora en fauna op Ameland tijdens een fiets- of wandeltocht.

​​​​​​​Alle luxe lodges op het park zijn vrijstaand, geschikt voor 4 of 6 personen en hebben één of 2 slaapkamers. In iedere lodge is gratis Wi-Fi beschikbaar. Zoek & boek hieronder je verblijf naar Ameland.